Uncategorized

6.024 Released

Team,

Latest updates, view the following:

 

  • Improved CI Checks (Now Includes Plex)
    • Continuous Integration which checks for bugs
  • Complete Rewrite of 35% of major program YMLs
  • Rewrote PGMStart (improved logical flow for role execution)
  • Rewrote PGMEnd (improved logical flow for role execution)
  • @Bryde – VFS improvement, logging, and execution of PGDrives
    • relaunch PGDrives

 

 

 

Admin9705 posses a Masters Degree in Project Management and a Bachelors Degree in Business IT Administration. He currently posses nearly 40 certifications including CISSP, CCNP, and PMP. Admin9705 built this website being frustrated with all the fragmentary solutions all over the web. He enjoys running, coding, playing soccer, is a life learner and loves Final Fantasy!
Status
Not open for further replies.

WildWayz

PG 2nd Lieutenant
Tech Lead
PG Donor
Mar 13, 2018
116
61
28
United Kingdom
Reactions
61 0 0
#2
Any more info on the following:

@Bryde – VFS improvement, logging, and execution of PGDrives
  • relaunch PGDrives
 

harrisck

PG First Class
Mar 7, 2018
3
1
0
Reactions
1 0 0
#3
hi, i have deployed this version to a new vps with pgblitz but when trying to install apps i get

ERROR! Syntax Error while loading YAML.
did not find expected <document start>

The error appears to have been in '/opt/plexguide/pg.yml': line 3, column 1, but may
be elsewhere in the file depending on the exact syntax problem.

The offending line appears to be:

{ role: ombi, tags: ['ombi'] }
- hosts: localhost
^ here

is this something i've done wrong or is it a bug?

Chris

EDIT: rolling back to 6.023 i dont get the issue
 

daveftw84

PG Captain
PG Donor
Jan 18, 2018
302
78
28
Reactions
78 0 0
#5
ERROR! Syntax Error while loading YAML.
did not find expected <document start>
The error appears to have been in '/opt/plexguide/pg.yml': line 3, column 1, but may
be elsewhere in the file depending on the exact syntax problem.
The offending line appears to be:
{ role: uninstall, tags: ['uninstall'] }
- hosts: localhost
^ here

when trying to install traefic
 

daveftw84

PG Captain
PG Donor
Jan 18, 2018
302
78
28
Reactions
78 0 0
#7
right now I got everything up but getting very weird downloading and streaming off server. (does pgdrive need to cache or something?)
videos start then stop few secs later, downloading speeds struggle like its a clogged pipe 80kb, 0kb, 100, 0, 100
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Jan 17, 2018
4,621
1,967
113
Reactions
1,967 0 0
#8
No. I don't have that issue at all. Might be something on your end. I have a local vm, so it'a way I can test against my remote server. 6.025 is out now.
 
Status
Not open for further replies.