Abuse Message NetscanOutLevel: Netscan detected from MyServerIP | PlexGuide.com

Abuse Message NetscanOutLevel: Netscan detected from MyServerIP

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

Byte02

Citizen+
Original poster
Mar 4, 2020
27
3
I read the other topics I seen but they all where about DNLA from what it looked like. But I got a abuse messafe from Hetzner. I do not have plex or emby running on my server. Any ideas on what I need to look into that is going to port 17151? I will put a little but of the report here but will attack the rest in a file so its not so long. I also trying setting up my IP tables to drop public ranges and I click the button for them to test the server again and it still says it has not been fixed. Thanks for anyone that can help.

##########################################################################
> # Netscan detected from host MyServerIP #
> ##########################################################################
>
> time protocol src_ip src_port dest_ip dest_port
> ---------------------------------------------------------------------------
> Sun May 24 07:07:52 2020 TCP MyServerIP 44346 => 10.0.0.1 17151
> Sun May 24 07:07:54 2020 TCP MyServerIP 44346 => 10.0.0.1 17151
> Sun May 24 07:07:52 2020 TCP MyServerIP 49778 => 10.0.7.210 17151
> Sun May 24 07:07:54 2020 TCP MyServerIP 49778 => 10.0.7.210 17151
> Sun May 24 07:07:52 2020 TCP MyServerIP 32844 => 10.0.8.8 17151
> Sun May 24 07:07:54 2020 TCP MyServerIP 32844 => 10.0.8.8 17151
> Sun May 24 07:07:52 2020 TCP MyServerIP 43710 => 10.0.8.14 17151
> Sun May 24 07:07:54 2020 TCP MyServerIP 43710 => 10.0.8.14 17151
> Sun May 24 07:07:54 2020 TCP MyServerIP 60820 => 10.0.8.16 17151
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post automatically merged:

No one has any idea or know anything I should look for? I do not know anything that would be looking for port 17151 and I have been turning off containers in portainer and clicking the link for them to check is the issue has been resolved but I keep getting the same response back "The issue of the relevant ticket has not been resolved." I have sent them a email already to their support asking what I should be looking for, since they are checking something on the server to know if it fixed or not. But Its been just a little under 12 hours and not reply from them, so maybe they do not work on Sundays. LoL
Post automatically merged:

Okay just aheads up, after going down the list of containers in portainer and turnning one off at a time waiting a few mins then having them scan again. It seems that it had something to do with PGUI as after I turned that that one off waited a about 5 mins then ran the test. I got a replay of "The issue of the relevant ticket has been successfully resolved. However, before this ticket can be closed, a statement on the cause of the issue must be submitted."

So not sure what in PGUI would have done that but also need to think of what to let them know.
 

Attachments

Last edited:

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending