Discussion Any way to force request new ssl certificate

gnolasco92

Full Member
Original poster
FreeLancer
Local time
9:03 PM
Mar 12, 2018
63
11
PG Version
6.089
Server Type
Remote - Dedicated Server
Hello guys somebody can help me with this issue?

63B75058-30C6-40D2-BAFE-30464751C744.png
 

Taback

Full Member
Local time
10:03 PM
Mar 18, 2018
44
10
Have the same problem since today. Rerun traefik did not help.
 

scottcameron

Junior Member
Local time
9:03 PM
Aug 24, 2018
4
0
I could do with a solution to this too as all my containers have invalid SSL.
 

thepj

Respected Member
Staff
Local time
2:03 PM
Nov 13, 2018
95
50
Arizona, USA
I could do with a solution to this too as all my containers have invalid SSL.
Any solution?
No, that doesn't work at all.
Have the same problem since today. Rerun traefik did not help.
Maybe rerun traefik?
Hello guys somebody can help me with this issue?
I fixed my problem using this:

  1. First step was updating to latest PG version
  2. Added * per @Admin9705 instructions even though I was manually making these subdomains before
  3. Second step was realizing that the API key only has lowercase letters.
    1. It seems that when I copied and pasted it into my notepad (one note) it placed the first letter upper case.
  4. Redeploying Traefik
  5. All the containers now have HTTPS working properly through Let's Encrypt.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.


Maintenance Donations

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending