Discussion Anyone else having issues with gdrive

Assists Greatly with Development Costs

UncleBuck

Senior Member
Original poster
Staff
Local time
9:32 PM
Dec 21, 2018
202
56
Houston, TX
Mount Type
Blitz Unencrypted
Server Type
Remote - Dedicated Server
Nothing will play in plex. I rebooted my server. Speed tests are fine. Just get the never-ending circle when trying to load a movie. I checked my gdrive and there are lots of errors showing since around 9am this morning. Anyone else seeing this?
 

matt314159

Senior Member
Donor
Local time
9:32 PM
Nov 29, 2018
114
21
Sounds almost like what happened to me a few weeks ago after I got the bright idea to add GDFS to my windows computer and have plex scan my content library---aka API ban. Are you sure that's not all it is?
 

UncleBuck

Senior Member
Original poster
Staff
Local time
9:32 PM
Dec 21, 2018
202
56
Houston, TX
Been there and done that which is why I checked my recent api usage. The highest it's been in days is 340 per 100 seconds. The limit is 1000 per 100 seconds.

Things seem to have settled down and I don't see any more errors on google. Here is what I was seeing from 9am this morning until about an hour ago.

1574634414995.png
 
  • Like
Reactions: matt314159
Assists Greatly with Development Costs

ch1p2014

Respected Member
Donor
Local time
3:32 AM
Sep 8, 2018
94
26
UK
hmm my plex is not playing just checked google API hitting 96.2% errors :< what causes this and how can i fix ? cheers
 

ch1p2014

Respected Member
Donor
Local time
3:32 AM
Sep 8, 2018
94
26
UK
@uncle buck hows yours been ? mine was giving errors at 6am and 9am this morning, ive no idea what to check and how to fix it either :(
 

UncleBuck

Senior Member
Original poster
Staff
Local time
9:32 PM
Dec 21, 2018
202
56
Houston, TX
I have no errors happening since my OP. Give your server a reboot if you haven't already. Not sure if those errors are indicative of client or server side issues or both. What server host are you using? If Hetzner what country is your server located in?
 

ch1p2014

Respected Member
Donor
Local time
3:32 AM
Sep 8, 2018
94
26
UK
i gave up on hetzner tbh, my radarr and plex are ovh.
recently i installed tdarr, excellent programme however i think my paths are all setup incorrectly.
radarr / mzbget / tdarr /plex this is what i need to figure out as when i stop tdarr my api errors seem to go ...
 

Xployt

Administrator
Moderator
Donor
Local time
3:32 AM
Sep 26, 2018
169
77
what api limit are you hitting when tdarr is on and then off?
 

ch1p2014

Respected Member
Donor
Local time
3:32 AM
Sep 8, 2018
94
26
UK
well im 99% certain its tdarr, tbh when running im hitting 100% when off its back down to 0% - i think i just need to reconfigure my paths !! thats were im stuck, im pretty much default, radarr,nzbget,tdarr,plex.

i have categories, disney, movies_a-z, etc
Post automatically merged:

my new movies in radarr for instance is /mnt/unionfs/new_movies_transcoded/
however i also have tdarr checking that directory so any new movies added will convert.

thats were i think its going wrong hitting api limits :(
Post automatically merged:

just to point out i have watch scans enabled in tdarr, would that cause issues ?
Post automatically merged:

should this also be altered in radarr ? i currently have this ...
nzbget /mnt/downloads/nzbget/ /mnt/unionfs/nzbget/

cheers
Post automatically merged:

wow this forum is quiet now :(
 
Last edited:
Assists Greatly with Development Costs

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Maintenance Donations

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!