Solved Backup servers not listed during PGVault data restore

jcrmit

PG Specialist
Mar 19, 2018
16
5
8
Reactions
5 0 0
#1
PG Version
8.0.20
Server Type
Remote - Dedicated Server
Testing v8 on Hetzner Cloud - when trying to access my previous app backups, PG does not find/return any of the backups. Have set up PG Clone on the new server.

Assume the issue is with "cat: /var/plexguide/program.temp: No such file or directory" which may list the available back-ups or something of the like, but not sure how to go about fixing this?

Any suggestions or advice? 2019-01-11 08_07_15-(16) PG Script Questions & Bugs _ PlexGuide.com.png

2019-01-11 08_07_15-(16) PG Script Questions & Bugs _ PlexGuide.com.png
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Jan 17, 2018
4,685
1,989
113
Reactions
1,989 0 0
#2
first time i heard, but i will check this. i have 8.0.20 and this is on a new box. is your gdrive config good

can you read gdrive?
 

Attachments

jcrmit

PG Specialist
Mar 19, 2018
16
5
8
Reactions
5 0 0
#3
Stupid me! When setting up with new interface, I noted that it passed the validation checks but forgot to deploy!!!!!!! Working fine after this.
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Jan 17, 2018
4,685
1,989
113
Reactions
1,989 0 0
#4
Stupid me! When setting up with new interface, I noted that it passed the validation checks but forgot to deploy!!!!!!! Working fine after this.
gotta make better validation checks haha
 

PG Developer Donations

 

Forum statistics

Threads
2,961
Messages
18,627
Members
5,923
Latest member
apbesieged