change emby ports when emby won't load

mackattack57

Full Member
Original poster
Local time
3:13 AM
Apr 14, 2019
35
3
I just deployed a new instance of PGBlitz. I wanted to experiment with Emby as my daily driver instead of Plex. I was trying to get it to communicate outside of the network when I changed it to port 443 like one other thread suggested.

I must have changed the wrong port to 443 because now it has a conflict with Traefik according to portainer. It will not start and has a 443 conflict. Any ideas to help besides destroy and start over?

Thank you.
 

mackattack57

Full Member
Original poster
Local time
3:13 AM
Apr 14, 2019
35
3
yeah when i set to 443, all of a sudden, emby would throw a 404 error and portainer told me that traefik was using port 443. Weird. Not sure why
 

Spoonsy1480

Legendary Member
Local time
8:13 AM
Feb 23, 2018
357
58
Traefik does use port 443 I used it only on appletv when my server has the ports closed
 

mackattack57

Full Member
Original poster
Local time
3:13 AM
Apr 14, 2019
35
3
I was only a bit of work into this build so I just destroyed it assuming I messed something up that just wouldn't go away despite what I did with portainer to delete the image and try to reinstall it.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Maintenance Donations

 

Recommend NewsGroups

Trending