Community Apps - 404 and Bad Gateway Errors | PlexGuide.com

Community Apps - 404 and Bad Gateway Errors

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

timmeh

Experienced+
Original poster
Feb 14, 2019
148
31
I've started installing and playing around with a few community apps (flexget and calibre) but am unable to access them after install. For calibre web and RDP I get Bad gateway errors, and for Flexget I get a Bad Gateway.

Have I missed a step in the install process which I need to do for all community apps in order for the to work? Is there something in the config files that I need to edit so that they are pointing to the right DNS? Any help would be appreciated?

Cheers,
Timmeh!
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Donor
Jan 17, 2018
5,156
2,117
@timmeh it's something i've put on the the to-do checklist. I'm converting each app for PG9, so I'll set exactly the process and re-writing the wikis. Thanks for the note; added to check into when using.
 

timmeh

Experienced+
Original poster
Feb 14, 2019
148
31
@timmeh it's something i've put on the the to-do checklist. I'm converting each app for PG9, so I'll set exactly the process and re-writing the wikis. Thanks for the note; added to check into when using.
OK cool, thanks for letting me know.
 

ch1p2014

Experienced+
Donor
Sep 8, 2018
104
33
did anyone ever get anywere with flexget ? it installs and actually runs in docker however no config file is showing in opt/appdata and have no gui :( any ideas plexguiders :)
 

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending