Solved cp: cannot stat '/opt/plexguide/menu/alias/templates/plexguide': No such file or directory

Status
Not open for further replies.

pkaa

Junior Member
Original poster
Local time
12:32 AM
Aug 15, 2019
2
0
Mount Type
Move Unencrypted
Server Type
Remote - Dedicated Server
clean xubuntu 16.04 install on Start-2-S-SATA online(dot)net server
ssh connected to main user
sudo su before putting the commands
tried both methods in instructions, still not working.
Code:
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
?  INSTALLING: PGBlitz Notice
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
By Installing PGBlitz, you are agreeing to the terms and conditions
of the GNUv3 Project License! Please Standby...
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Cloning into '/opt/pgstage'...
remote: Enumerating objects: 33, done.
remote: Counting objects: 100% (33/33), done.
remote: Compressing objects: 100% (24/24), done.
remote: Total 285 (delta 22), reused 13 (delta 9), pack-reused 252
Receiving objects: 100% (285/285), 72.25 KiB | 0 bytes/s, done.
Resolving deltas: 100% (171/171), done.
Checking connectivity... done.
sh: 48: ansible-playbook: not found
cp: cannot stat '/opt/plexguide/menu/alias/templates/plexguide': No such file or directory
cp: cannot stat '/opt/plexguide/menu/alias/templates/pgblitz': No such file or directory
cp: cannot stat '/opt/plexguide/menu/alias/templates/plexguide': No such file or directory

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
⌛  Verifiying PGBlitz / PGBlitz Installed @ /bin/plexguide - Standby!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
⛔  WARNING! Installed Failed! PGBlitz / PGBlitz Command Missing!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Please Reinstall PGBlitz by running the Command Again! We are doing
this to ensure that your installation continues to work!
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
problem was solved on the ssh side
(osx terminal) needed to :
"The setting Set locale environment variables on startup needs to be UNset." in the terminal settings
 
Last edited:
Assists Greatly with Development Costs
Status
Not open for further replies.

Similar threads


Maintenance Donations

 

Recommend NewsGroups

Trending