Portainer - Docker/Portainer Error: Plex container dropped attached networks and added host, wont reconnect | PlexGuide.com

Portainer Docker/Portainer Error: Plex container dropped attached networks and added host, wont reconnect

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

cm0002

Citizen
Original poster
Apr 2, 2018
5
1
Hello all,

For some reason the plex container dropped the networks it was attached to, i think it was bridge and plexguide, and added the host network with no ipaddress. i dropped the host network and added the bridge and plexguide network's back, but now when i goto start the plex container again it fails with the following message:

Code:
Failed to add interface veth24cbc02 to sandbox: error setting interface "veth24cbc02" IP to 172.17.0.5/16: cannot program address 172.17.0.5/16 in sandbox interface because it conflicts with existing route {Ifindex: 5 Dst: 172.17.0.0/16 Src: 172.17.0.1 Gw: Flags: [] Table: 254}
and the plex container log:

Code:
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.,
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.,
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...,
[fix-attrs.d] done.,
[cont-init.d] executing container initialization scripts...,
[cont-init.d] 40-plex-first-run: executing... ,
Plex Media Server first run setup complete,
[cont-init.d] 40-plex-first-run: exited 0.,
[cont-init.d] 50-plex-update: executing... ,
[cont-init.d] 50-plex-update: exited 0.,
[cont-init.d] done.,
[services.d] starting services,
[services.d] done.,
Starting Plex Media Server.,
Connection to 72.14.186.199 closed by remote host.
,
[cont-finish.d] executing container finish scripts...,
[cont-finish.d] done.,
[s6-finish] syncing disks.,
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.,
Critical: libusb_init failed,
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.,
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.,
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.,
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...,
[fix-attrs.d] done.,
[cont-init.d] executing container initialization scripts...,
[cont-init.d] 40-plex-first-run: executing... ,
[cont-init.d] 40-plex-first-run: exited 0.,
[cont-init.d] 50-plex-update: executing... ,
[cont-init.d] 50-plex-update: exited 0.,
[cont-init.d] done.,
[services.d] starting services,
[services.d] done.,
Starting Plex Media Server.,
[cont-finish.d] executing container finish scripts...,
[cont-finish.d] done.,
[s6-finish] syncing disks.,
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.,
Critical: libusb_init failed,
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.,
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.,
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.,
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...,
[fix-attrs.d] done.,
[cont-init.d] executing container initialization scripts...,
[cont-init.d] 40-plex-first-run: executing... ,
[cont-init.d] 40-plex-first-run: exited 0.,
[cont-init.d] 50-plex-update: executing... ,
[cont-init.d] 50-plex-update: exited 0.,
[cont-init.d] done.,
[services.d] starting services,
[services.d] done.,
Starting Plex Media Server.,
[cont-finish.d] executing container finish scripts...,
[cont-finish.d] done.,
[s6-finish] syncing disks.,
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.,
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.,
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.,
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.,
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...,
[fix-attrs.d] done.,
[cont-init.d] executing container initialization scripts...,
[cont-init.d] 40-plex-first-run: executing... ,
[cont-init.d] 40-plex-first-run: exited 0.,
[cont-init.d] 50-plex-update: executing... ,
[cont-init.d] 50-plex-update: exited 0.,
[cont-init.d] done.,
[services.d] starting services,
[services.d] done.,
Starting Plex Media Server.,
Connection to 72.14.186.199 closed by remote host.
,
[cont-finish.d] executing container finish scripts...,
[cont-finish.d] done.,
[s6-finish] syncing disks.,
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.,
Critical: libusb_init failed,
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.,
Im on 5.080 stable with docker version 18.03.0-ce

Thanks for the help! :)
 

barryclamsworth

Governer
Donor
Feb 2, 2018
302
158
Have you tried just reinstalling plex - it keeps all your configs and stuff so nothing will be lost and you don't need to claim the server either.
 
  • Like
Reactions: 1 user

Admin9705

Administrator
Project Manager
Donor
Jan 17, 2018
5,156
2,109
Ya it might be due to the remote versus local Plex u have installed
 
  • Like
Reactions: 1 user

cm0002

Citizen
Original poster
Apr 2, 2018
5
1
Ya it might be due to the remote versus local Plex u have installed
Ok, I reinstalled it once and there was no change so I did it again and it connected as normal, except it was reassigned to a different ip address ending in .05 instead of the original .04 and now playing videos results in "transcoder exited due to an error "
I tried upgrading to PG beta 4 but I still get that same error
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Donor
Jan 17, 2018
5,156
2,109
Ya the IP's for docker are dynamic. Did you check to see if you can see your plexdrive?
 

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!