Discussion - Does this error mean I have set it up incorrectly or I have exceeded my letsencrypt limit or both? | PlexGuide.com

Discussion Does this error mean I have set it up incorrectly or I have exceeded my letsencrypt limit or both?

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

BeeRobots

Citizen+
Original poster
Apr 16, 2019
18
9
Pic removed

!rule1

Never share your domain
 
Last edited by a moderator:

Admin9705

Administrator
Project Manager
Jan 17, 2018
5,113
2,057
use portainer and check the traefik log
 

Huntycanuck

Citizen
Mar 24, 2019
4
0
This is the error I get.

level=error msg="vulcand/oxy/forward/websocket: Error when copying from client to backend: websocket: close 1006 (abnormal closure): unexpected EOF"

From what I read it isn't an issue with Traefik. Perhaps when I do upgrade to the 8.6.1 it will sort itself out. Thanks for your help and comments.
 

Huntycanuck

Citizen
Mar 24, 2019
4
0
Ok. I upgraded to 8.6.1 and then did all the setup again and now I think I am seeing the real message and I will have to wait for a week for this to clear:
uptime="2019-04-19T11:07:48-04:00" level=error msg="Unable to obtain ACME certificate for domains \"mydomain.com\" : unable to generate a certificate for the domains [mydomain.com]: acme: error: 429 :: POST :: https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/new-order :: urn:ietf:params:acme:error:rateLimited :: Error creating new order :: too many certificates already issued for exact set of domains: mydomain.com: see https://letsencrypt.org/docs/rate-limits/, url: "
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Jan 17, 2018
5,113
2,057
So there you go, too many reissues, it's all traefik. Traefik for 8.5 and 8.6 are the same.
 

antigravity

Experienced
Apr 23, 2019
95
12
I have the same error. What does this mean?

https://portainer.mydomain.tld/ works just fine

but www.mydomain.tld routes to my domain provider

and when trying to deploy traefik it fails even though i've set everything up correctly (as mentioned above, https://portainer.mydomain.tld/ works)

It's saying i've exceeded my certs- but it's a brand new domain I created today just for PGBlitz?
 

agentchromatic7

Citizen+
Jun 6, 2019
18
2
So there you go, too many reissues, it's all traefik. Traefik for 8.5 and 8.6 are the same.
How do we go about correcting that error? I've seen some posts about this, but no actual fix. At least for what i've been doing. If you could point the right direction i'd be grateful. I'm using google domains and going through cloudfare to use the api key, but I keep getting exceeded cert limit.
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Jan 17, 2018
5,113
2,057
There is no fix. You have to wait it out or get a new domain. We cannot control the cert request.
 
  • Like
Reactions: agentchromatic7

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending