Discussion - Error Deploying TDRIVE | PlexGuide.com

Discussion Error Deploying TDRIVE

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

Tennim

Citizen
Original poster
Oct 19, 2018
8
1
Hi all,

I've changed server providers to Netcup and need a fresh install of PlexGuide.

I'm getting the below error when trying to deploy my TDRIVE. Everything is fine up until this point. I can see that the Keys are added as service accounts in my project and they are listed as 'Content Managers' on the 'members' section of the TDRIVE.

Any suggestions?


Capture.JPG
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Donor
Jan 17, 2018
5,156
2,117
ya it's usually an ID that does not exist or members weren't added. double sure? :D
 

Tennim

Citizen
Original poster
Oct 19, 2018
8
1
Does the user type in the TDrive make any difference? I've up'd the service accounts to 'Manager' and its working now.... or needed a few minutes to settle.

Either way its resolved.
 
  • Like
Reactions: 1 user

Admin9705

Administrator
Project Manager
Donor
Jan 17, 2018
5,156
2,117
Does the user type in the TDrive make any difference? I've up'd the service accounts to 'Manager' and its working now.... or needed a few minutes to settle.

Either way its resolved.
awesome seems like you got it :D
 

Edrock200

MVP
Staff
Nov 17, 2019
617
224
For whatever reason, sometimes TD takes a while to apply new permissions. I've seen it take as long as 24 hours in some cases.
Post automatically merged:

Shoauld have noted these are for tdrives with lots on content. Not new/empty ones
 
Last edited:
  • Thinking
Reactions: 1 user

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending