Solved Error during deploy

Status
Not open for further replies.

ferithon

Junior Member
Original poster
Sponsor
Local time
9:05 PM
Oct 26, 2019
16
0
PG Version
8.7.5
Mount Type
Blitz Encrypted
Server Type
Remote - Dedicated Server
Hi, i'm try to configure blitz encrypted to use my TEAM DRIVE with multiple Service Account so i will bypass 750gb/day limit (my total library is about 50tb at moment).


At moment i will move my local library to team-drive and after i will use plex (or emby...i'm choosing wich one) direct from team-drive.

When i try to deploy system report me this error:

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
? Conducting RClone Mount Checks ~ pgclone.pgblitz.com
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

2019/11/01 11:27:00 ERROR : : error listing: directory not found
2019/11/01 11:27:00 Failed to lsd with 2 errors: last error was: directory not found
2019/11/01 11:27:08 ERROR : : error listing: directory not found
2019/11/01 11:27:08 Failed to lsd with 2 errors: last error was: directory not found
2019/11/01 11:27:15 Failed to create file system for "GDSA01C:": didn't find section in config file
2019/11/01 11:27:15 Failed to create file system for "GDSA01C:/plexguide": didn't find section in config file
2019/11/01 11:27:15 Failed to create file system for "GDSA01C:": didn't find section in config file
GDRIVE : Passed
TDRIVE : Passed
GDSA01 : Passed
GCRYPT1: Passed
GCRYPT2: Passed
TCRYPT1: Failed
TCRYPT2: Passed
GDSA01C: Failed

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
? RClone Mount Checks - Failed
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

CANNOT DEPLOY!

POSSIBLE REASONS:
1. GSuite Account is no longer valid or suspended
2. Client ID and/or Secret are invalid and/or no longer exist

NOTE1: User forgot to share out GDSA E-Mail to Team Drive
NOTE2: Conducted a blitz key restore and keys are no longer valid

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━





p.s.
my configuration is:

? Welcome to PG Clone ~ http://pgclone.pgblitz.com
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

ACTIVELY DEPLOYED: [None]

[1] Google Account Login [*******@gmail.com]
[2] Project Name [gdrive-25***1]
[3] Client ID & Secret [ACTIVE]
[4] Passwords [ACTIVE]
[5] TDrive Label [Tea]
[6] TDrive | TCrypt [ACTIVE] - [ACTIVE]
[7] GDrive | GCrypt [ACTIVE] - [ACTIVE]
[8] Key Management [20] Built
[9] TDrive (E-Mail Share Generator)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
[A] Deploy Encrypted Blitz
[O] Options
RClone Settings
[Z] Exit
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


What i wrong? Tnx a lot for help
 

ferithon

Junior Member
Original poster
Sponsor
Local time
9:05 PM
Oct 26, 2019
16
0
Hi i SOLVED.

If anyone has same problem...in my case i have "re-create" service account keys and emails...i have add all to my team-drive and reploy.

All seems work now
 
Status
Not open for further replies.

Maintenance Donations

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending