Discussion - Google Issues | PlexGuide.com

Discussion Google Issues

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

Signup20

Active
Original poster
Jan 25, 2019
34
5
I'm still having issues. Not sure if correlated to the outage. Log from pgui below. Help appreciated.

==> /plexguide/logs/pg.log <==
INFO - Ansible Role Folders Started
31/05/2019 12:57:39 INFO - Ansible Role Folders Started

==> /plexguide/logs/pgblitz.log <==

==> /plexguide/logs/rclone-gdrive.log <==
2019/06/02 22:20:34 ERROR : /: Dir.Stat error: couldn't list directory: Get https://www.googleapis.com/drive/v3...false&q=trashed=false+and+('root'+in+parents): Post https://accounts.google.com/o/oauth2/token: dial tcp: lookup accounts.google.com on 127.0.0.53:53: server misbehaving
2019/06/02 22:24:58 INFO : Google drive root '': Failed to get StartPageToken: Get https://www.googleapis.com/drive/v3...on&prettyPrint=false&supportsTeamDrives=false: Post https://accounts.google.com/o/oauth2/token: dial tcp: lookup accounts.google.com on 127.0.0.53:53: server misbehaving

==> /plexguide/logs/rclone-tdrive.log <==
2019/06/02 22:25:11 INFO : Google drive root '': Failed to get StartPageToken: Get https://www.googleapis.com/drive/v3...son&prettyPrint=false&supportsTeamDrives=true: Post https://accounts.google.com/o/oauth2/token: dial tcp: lookup accounts.google.com on 127.0.0.53:53: server misbehaving
2019/06/02 22:26:01 ERROR : /: Dir.Stat error: couldn't list directory: Get https://www.googleapis.com/drive/v3...amDrives=true&teamDriveId=0APEa06lkix1_Uk9PVA: Post https://accounts.google.com/o/oauth2/token: dial tcp: lookup accounts.google.com on 127.0.0.53:53: server misbehaving
 

Signup20

Active
Original poster
Jan 25, 2019
34
5
I rebooted the GCE server. Now getting a new error:

Fatal error: failed to umount FUSE fs: exit status 1: fusermount: failed to unmount /mnt/gdrive: Invalid argument
Fatal error: failed to umount FUSE fs: exit status 1: fusermount: failed to unmount /mnt/tdrive: Invalid argument
 

revrenhex

Citizen+
Apr 7, 2018
16
1
It may not be helpful, as I was using a dedicated server vs gce, but during the last outage, I was only able to get it up and running again by deleting and recreating the mount by rerunning the setup.
 

Signup20

Active
Original poster
Jan 25, 2019
34
5
It may not be helpful, as I was using a dedicated server vs gce, but during the last outage, I was only able to get it up and running again by deleting and recreating the mount by rerunning the setup.
I reran the mount. No joy. Next step may be wiping the box and starting fresh. Question is should I restore from backup if I do?

On an aside, some files ar moving to gsuite... But error message remains. Makes me ask if this error has any impact?
 

Signup20

Active
Original poster
Jan 25, 2019
34
5
Just looked again... most downloads are staying in the /mnt/downloads/nzbget/... folder. Any suggestions on how to fix to move them to tdrive?
 
M

MrDoob

Guest
error":{"errors":[{"domain":"usageLimits","reason":"dailyLimitExceededUnreg","message":"Daily

I check your fist post and find this fail !!

I upload each days more then 3tb and all works ..


1)
service pgunion stop
service gdrive stop
service tdrive stop

2)
fusermount -u /mnt/tdrive
fusermount -u /mnt/gdrive
 

Signup20

Active
Original poster
Jan 25, 2019
34
5
error":{"errors":[{"domain":"usageLimits","reason":"dailyLimitExceededUnreg","message":"Daily

I check your fist post and find this fail !!

I upload each days more then 3tb and all works ..


1)
service pgunion stop
service gdrive stop
service tdrive stop

2)
fusermount -u /mnt/tdrive
fusermount -u /mnt/gdrive
I get the following error for step 2:
Fatal error: failed to umount FUSE fs: exit status 1: fusermount: failed to unmount /mnt/tdrive: Invalid argument
 

danialzo

Citizen+
Jan 6, 2019
18
5
I am getting similar error in logs. so many of them. files are moving properly tho.

2019/06/07 21:37:46 Fatal error: failed to umount FUSE fs: exit status 1: fusermount: failed to unmount /mnt/tdrive: Invalid argument
 
M

MrDoob

Guest
So I hade the same now ..

How to fix it.

I found a workaround for this really simple

1.) login as root or sudo user
2.) ( sudo ) fusermount -u /mnt/tcrypt
3.) cd /etc/systemd/system
4.) ( sudo ) nano tcrypt.service
5.) remove >>
Bash:
--drive-use-trash=false \
6.) ( sudo ) systemctl daemon-reload
7.) ( sudo ) service tcrypt start
8.) ( sudo ) service tcrypt status

9.) ( sudo ) service tdrive stop

10.) Repeat number 5 >> ( sudo ) nano tdrive.service

11.) ( sudo ) systemctl daemon-reload
12.) ( sudo ) service tdrive start

13.) ( sudo ) docker restart plex

14.).have fun
 
  • Like
Reactions: 1 user

danialzo

Citizen+
Jan 6, 2019
18
5
trying to umount the tcrypt but getting:
fusermount: failed to unmount /mnt/tcrypt: Device or resource busy
 
M

MrDoob

Guest
trying to umount the tcrypt but getting:
fusermount: failed to unmount /mnt/tcrypt: Device or resource busy
sudo service tcrypt stop
sudo service tcrypt status
kill { PID }

sudo fusermount -uz /mnt/tcrypt
 
  • Like
Reactions: 1 user

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending