NZBGet - issues installing nzbget-mp4 | PlexGuide.com

NZBGet issues installing nzbget-mp4

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

jackd

Citizen+
Donor
Donor
Mar 5, 2019
19
2
Just tried to deploy nzbget-mp4 and its timing out, on install.

fatal: [127.0.0.1]: FAILED! => {"changed": false, "elapsed": 300, "msg": "Timeout when waiting for file /opt/appdata/nzbget/nzbget.conf"}
to retry, use: --limit @/opt/communityapps/apps/nzbget-mp4.retry

PLAY RECAP *********************************************************************
127.0.0.1 : ok=43 changed=20 unreachable=0 failed=1


Has anyone heard on a schedule to repair update it ?
 

captngimpy

Experienced+
Staff
Mar 14, 2018
112
32
It has to do this the script not creating the nzbget.conf file. No idea why it is not created when the image is pulled. The quick work around is to install nzbget from the main and then install nzbget-mp4 over the top that way the file will be there. I haven't had time to work look through and see why its not working since i had to redo my own server and been out of the country. I was hoping someone with a little more insight would jump in lol.
 

FullCycle

Experienced
Feb 22, 2018
50
15
Yep, the normal process it to launch the docker, which launches nzbget and creates the config. But we have put the build process in-between the docker launch and the nzbget launch.
 

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending