Discussion - Newbie needs help!!!! Deploy Unencrypted Blitz not working. | PlexGuide.com

Discussion Newbie needs help!!!! Deploy Unencrypted Blitz not working.

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

WineCountryGames

Citizen
Original poster
Jun 2, 2020
3
1
Im having this problem when trying to

[A] Deploy Unencrypted Blitz

2020/06/04 12:15:26 ERROR : : error listing: failed to get Team/Shared Drive info: googleapi: Error 404: Shared drive not found: 0ABwiYXEsR3OsUk9PVA, notFound
2020/06/04 12:15:26 Failed to lsd with 2 errors: last error was: failed to get Team/Shared Drive info: googleapi: Error 404: Shared drive not found: 0ABwiYXEsR3OsUk9PVA, notFound
2020/06/04 12:15:26 ERROR : Attempt 1/3 failed with 1 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0ABwiYXEsR3OsUk9PVA., notFound
2020/06/04 12:15:27 ERROR : Attempt 2/3 failed with 1 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0ABwiYXEsR3OsUk9PVA., notFound
2020/06/04 12:15:27 ERROR : Attempt 3/3 failed with 1 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0ABwiYXEsR3OsUk9PVA., notFound
2020/06/04 12:15:27 Failed to mkdir: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0ABwiYXEsR3OsUk9PVA., notFound
2020/06/04 12:15:28 ERROR : : error listing: failed to get Team/Shared Drive info: googleapi: Error 404: Shared drive not found: 0ABwiYXEsR3OsUk9PVA, notFound
2020/06/04 12:15:28 Failed to lsd with 2 errors: last error was: failed to get Team/Shared Drive info: googleapi: Error 404: Shared drive not found: 0ABwiYXEsR3OsUk9PVA, notFound
GDRIVE : Passed
TDRIVE : Passed
GDSA01 : Failed

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
🚀 RClone Mount Checks - Failed
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

CANNOT DEPLOY!

POSSIBLE REASONS:
1. GSuite Account is no longer valid or suspended
2. Client ID and/or Secret are invalid and/or no longer exist


My account is most definitely active and working and my client ID and secret I JUST made and added.

Please help. Im 90 percent there and have been at this for days.


I also did an rclone speed test and that worked so it's so strange.
 
  • Like
Reactions: 1 user

gadgethome

Veteran
Staff
Donor
Dec 28, 2018
153
36
Are you on latest 8.7.5 version?
Try redeploying the drives again.
 
  • Like
Reactions: 1 user

Admin9705

Administrator
Project Manager
Donor
Jan 17, 2018
5,156
2,112
Ya either try to relink the drive (and make sure it exist) and ensure to share the emails for it.
 

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending