Discussion PG Clone doesn't start and return many errors!

CyberPoison

Junior Member
Original poster
Local time
9:05 PM
May 29, 2019
4
0
Somewhere in the Cosmos or in a Parallel Universe.
PG Version
v8.7.5
Mount Type
Blitz Encrypted
Server Type
Remote - VPS
Hello guys i would like to know what this error means i put everything right API Client and Secret ID and the PG Clone doesn't works like expected and the deployment resolves me this errors


2019/10/08 21:17:18 ERROR : Attempt 1/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AIj_sd_rMW0BUk9PVA., notFound
2019/10/08 21:17:19 ERROR : Attempt 2/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AIj_sd_rMW0BUk9PVA., notFound
2019/10/08 21:17:19 ERROR : Attempt 3/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AIj_sd_rMW0BUk9PVA., notFound
2019/10/08 21:17:19 Failed to mkdir with 2 errors: last error was: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AIj_sd_rMW0BUk9PVA., notFound
2019/10/08 21:17:26 ERROR : : error listing: directory not found
2019/10/08 21:17:26 Failed to lsd with 2 errors: last error was: directory not found
2019/10/08 21:17:28 ERROR : Attempt 1/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AIj_sd_rMW0BUk9PVA., notFound
2019/10/08 21:17:29 ERROR : Attempt 2/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AIj_sd_rMW0BUk9PVA., notFound
2019/10/08 21:17:29 ERROR : Attempt 3/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AIj_sd_rMW0BUk9PVA., notFound
2019/10/08 21:17:29 Failed to mkdir with 2 errors: last error was: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AIj_sd_rMW0BUk9PVA., notFound
2019/10/08 21:17:31 ERROR : : error listing: directory not found
2019/10/08 21:17:31 Failed to lsd with 2 errors: last error was: directory not found
GDRIVE : Passed
TDRIVE : Passed
GDSA01 : Failed
GCRYPT1: Passed
GCRYPT2: Passed
TCRYPT1: Passed
TCRYPT2: Passed
GDSA01C: Failed

any idea ?
I already checked and re-deployed but the issue still here.

Rgds.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Maintenance Donations

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending