PGBackup not working | PlexGuide.com

PGBackup not working

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now
Assists Greatly with Development Costs

Maddemonoide

PG First Class
Original poster
May 7, 2019
9
0
Hey all,

I am trying to make a backup of my applications in pgbackup.
When I open option 7, and choose for the pgblitz version, I get the following:

Code:
cat: /var/plexguide/program.temp: No such file or directory

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
? PG Vault ~ Data Storage             ? Reference: pgvault.pgblitz.com
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

? App Data available to Backup



? Apps Queued for Backup

NONE

? Quitting? TYPE > exit | ? Ready to Backup? TYPE > deploy
? Type APP for QUEUE | Press [ENTER]:
So I cannot backup with this tool, but also, cannot restore on another machine. Is there a fix for this?

Thank you!
 

juriek

PG First Class
Nov 8, 2018
2
0
+1

Running debain 9 and even though I can see the folders in my /mnt/unionfs/plexguide/backup it does not show any previous servers to restore from. Also even though I have apps deployed its not showing any apps to restore.
 

juriek

PG First Class
Nov 8, 2018
2
0
Hey all,

I am trying to make a backup of my applications in pgbackup.
When I open option 7, and choose for the pgblitz version, I get the following:

Code:
cat: /var/plexguide/program.temp: No such file or directory

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
? PG Vault ~ Data Storage             ? Reference: pgvault.pgblitz.com
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

? App Data available to Backup



? Apps Queued for Backup

NONE

? Quitting? TYPE > exit | ? Ready to Backup? TYPE > deploy
? Type APP for QUEUE | Press [ENTER]:
So I cannot backup with this tool, but also, cannot restore on another machine. Is there a fix for this?

Thank you!
Managed to fix my issue. Noticed the script generating an issue that the tree command is not found. Installed and it worked for me.
 

bluline

PG Enlistee
Jan 13, 2019
1
0
Hello,


I have the same problem, how can I solve it? I did not understand the solution. I'm using debian 9

Tks.
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Jan 17, 2018
5,078
2,032
Hello,


I have the same problem, how can I solve it? I did not understand the solution. I'm using debian 9

Tks.
He's saying you need to install tree. I'll find. This later on
 
  • Like
Reactions: bluline

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending