Discussion - PGBLITZ error | PlexGuide.com

Discussion PGBLITZ error

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

ZyFinity

Active
Original poster
Nov 22, 2019
43
8
Hi, recently i got a new teamdrive and im trying to add on pgblitz, i redid everything but when i go to deploy it gives a "error 404"
"
2019/12/30 00:11:21 ERROR : Attempt 1/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AG***************VA., notFound
2019/12/30 00:11:21 ERROR : Attempt 2/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AG************VA., notFound
2019/12/30 00:11:21 ERROR : Attempt 3/3 failed with 2 errors and: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AG*********VA., notFound
2019/12/30 00:11:21 Failed to mkdir with 2 errors: last error was: failed to make directory: googleapi: Error 404: File not found: 0AZ*********A., notFound
GDRIVE : Passed
TDRIVE : Passed
GDSA01 : Failed
"

so what's the solution to this and what does it mean?
 

Grawl

Active
Donor
Jan 1, 2019
30
5
Looks like you didn't add the users to your team drive. Before you deploy it should have given you a list of e-mails, based on the estimated bandwidth you'll use daily.

 

Daveid

Citizen+
Staff
Donor
Jun 22, 2018
25
22
I'm having similar issues and I've done this deployment many times in the past successfully but having to redo it due to the recent purge. Currently trying to debug, but it looks like it's ignoring the new Team Drive that I made active and still trying to use the old Team Drive ID that got purged. @ZyFinity can you confirm if the Team Drive ID you're trying to setup matches what pgblitz is trying to write to? Load the Team Drive in the GDrive Web UI and check the URL, then compare to the ID in the log: Error 404: File not found: 0AZ*********A
1577669896123.png
1577669431067.png
1577669497108.png1577669322856.png
Post automatically merged:

I was able to fix this by editing /opt/appdata/plexguide/rclone.conf and replacing the team_drive under [GDSAXX] with the correct Team Drive ID and running the following outside of the pgblitz menu and refreshing my token:
gcloud auth login --no-launch-browser
 
Last edited:

ZyFinity

Active
Original poster
Nov 22, 2019
43
8
turns out the id was the same but i tried the re auth thing and it still doesn't work, its saying that some file is not found so what does that mean? or is there a way i can just reset the pg clone part.
 

ZyFinity

Active
Original poster
Nov 22, 2019
43
8
hmm i looked into it even more and my drive seems to be mounted even though the error is showing up and my first blitz email account seems to have usage although at the moment i haven't surpass 750gb so not sure if its working correctly but from what i've seen it is working??
 

Edrock200

MVP
Staff
Nov 17, 2019
617
224
I don't know that this will solve it but if you are at 8.6 you may want to upgrade to 8.7.5 and see if that helps.
 

ZyFinity

Active
Original poster
Nov 22, 2019
43
8
stupid question but where would i go to update and what features does the new update have?
 

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending