Discussion pgmove without encryption doesnt upload

ultralord

Full Member
Original poster
Local time
6:59 AM
Aug 27, 2018
41
4
PG Version
8.6.5
Mount Type
Move Unencrypted
Server Type
Remote - Dedicated Server
Hello pgmove and gdrive all are connected with api credentials but the files on /mnt/move and /mnt/unionfs doesnt upload.. if i put a file on /mnt/gdrive they upload..

can someone help me what is the problem to fix it?

on service says:


Code:
● pgmove.service - Move Service Daemon
   Loaded: loaded (/etc/systemd/system/pgmove.service; enabled; vendor preset: enabled)
   Active: active (running) since Tue 2019-07-16 17:55:37 CEST; 8h ago
 Main PID: 32042 (bash)
    Tasks: 2
   Memory: 7.0M
      CPU: 49.312s
   CGroup: /system.slice/pgmove.service
           ├─15621 sleep 30
           └─32042 /bin/bash /opt/appdata/plexguide/pgmove.sh

Jul 17 01:56:00 skyserver bash[32042]: (standard_in) 1: illegal character: K
Jul 17 01:56:30 skyserver bash[32042]: (standard_in) 1: illegal character: K
Jul 17 01:57:00 skyserver bash[32042]: (standard_in) 1: illegal character: K
 

ultralord

Full Member
Original poster
Local time
6:59 AM
Aug 27, 2018
41
4
i also tried with pgblitz share drive without encryption and it fails


i add those emails keys on teamdrive shared..

what i am missing ? :S

someone can help me ?
 
T

TheShadow

Guest
Looks like you made a few threads.... Forum works best if you have an urgent issue.

Redeploy pgclone to fix this
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Maintenance Donations

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending