PGUI and Traefik issues after building new server | PlexGuide.com

PGUI and Traefik issues after building new server

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

tylercc

Citizen
Original poster
Aug 25, 2020
6
0
Ok, i've scoured the forums and google without an answer. I had everything working great and one day the server stopped working. While trying to fix everything my server failed. After getting everything up and running, I can't access pgui.domain.com, ipaddress:8555, etc. I can access all other sub domains. I am also having issues with traefik and not quite sure how to setup since all the videos I find are for other connection types. I am using namecheap as a registrar and digitalocean as a host.
 

razzamatazm

Citizen+
Feb 2, 2018
19
9
I'm also having issues with pgui after building a new server.

no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core/init.lua',
no file './resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so',
no file './resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so') in /etc/nginx/nginx.conf:70,
2020-09-13 10:17:15,487 INFO exited: nginx (exit status 1; not expected),
2020-09-13 10:17:17,492 INFO spawned: 'nginx' with pid 23,
2020/09/13 10:17:17 [alert] 23#23: detected a LuaJIT version which is not OpenResty's; many optimizations will be disabled and performance will be compromised (see https://github.com/openresty/luajit2 for OpenResty's LuaJIT or, even better, consider using the OpenResty releases from https://openresty.org/en/download.html),
nginx: [alert] detected a LuaJIT version which is not OpenResty's; many optimizations will be disabled and performance will be compromised (see https://github.com/openresty/luajit2 for OpenResty's LuaJIT or, even better, consider using the OpenResty releases from https://openresty.org/en/download.html),
2020/09/13 10:17:17 [alert] 23#23: failed to load the 'resty.core' module (https://github.com/openresty/lua-resty-core); ensure you are using an OpenResty release from https://openresty.org/en/download.html (reason: module 'resty.core' not found:,
no field package.preload['resty.core'],
no file './resty/core.lua',
no file '/usr/share/luajit-2.1.0-beta3/resty/core.lua',
no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core/init.lua',
no file './resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so',
no file './resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so') in /etc/nginx/nginx.conf:70,
nginx: [alert] failed to load the 'resty.core' module (https://github.com/openresty/lua-resty-core); ensure you are using an OpenResty release from https://openresty.org/en/download.html (reason: module 'resty.core' not found:,
no field package.preload['resty.core'],
no file './resty/core.lua',
no file '/usr/share/luajit-2.1.0-beta3/resty/core.lua',
no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core/init.lua',
no file './resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so',
no file './resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so') in /etc/nginx/nginx.conf:70,
2020-09-13 10:17:17,501 INFO exited: nginx (exit status 1; not expected),
2020-09-13 10:17:20,507 INFO spawned: 'nginx' with pid 24,
2020/09/13 10:17:20 [alert] 24#24: detected a LuaJIT version which is not OpenResty's; many optimizations will be disabled and performance will be compromised (see https://github.com/openresty/luajit2 for OpenResty's LuaJIT or, even better, consider using the OpenResty releases from https://openresty.org/en/download.html),
nginx: [alert] detected a LuaJIT version which is not OpenResty's; many optimizations will be disabled and performance will be compromised (see https://github.com/openresty/luajit2 for OpenResty's LuaJIT or, even better, consider using the OpenResty releases from https://openresty.org/en/download.html),
2020/09/13 10:17:20 [alert] 24#24: failed to load the 'resty.core' module (https://github.com/openresty/lua-resty-core); ensure you are using an OpenResty release from https://openresty.org/en/download.html (reason: module 'resty.core' not found:,
no field package.preload['resty.core'],
no file './resty/core.lua',
no file '/usr/share/luajit-2.1.0-beta3/resty/core.lua',
no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core/init.lua',
no file './resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so',
no file './resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so') in /etc/nginx/nginx.conf:70,
nginx: [alert] failed to load the 'resty.core' module (https://github.com/openresty/lua-resty-core); ensure you are using an OpenResty release from https://openresty.org/en/download.html (reason: module 'resty.core' not found:,
no field package.preload['resty.core'],
no file './resty/core.lua',
no file '/usr/share/luajit-2.1.0-beta3/resty/core.lua',
no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/local/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/5.1/resty/core/init.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core.lua',
no file '/usr/share/lua/common/resty/core/init.lua',
no file './resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty/core.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so',
no file './resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/lib/lua/5.1/resty.so',
no file '/usr/local/lib/lua/5.1/loadall.so') in /etc/nginx/nginx.conf:70,
2020-09-13 10:17:20,517 INFO exited: nginx (exit status 1; not expected),
2020-09-13 10:17:21,518 INFO gave up: nginx entered FATAL state, too many start retries too quickly,
2020-09-14 03:41:05,916 WARN received SIGQUIT indicating exit request,
2020-09-14 03:41:05,951 INFO waiting for php-fpm to die,
[14-Sep-2020 03:41:06] NOTICE: Finishing ...,
[14-Sep-2020 03:41:06] NOTICE: exiting, bye-bye!,
2020-09-14 03:41:07,786 INFO stopped: php-fpm (exit status 0),
Post automatically merged:

Quick Temp Fix:

Update - change the docker image to 1.10.3 is a temp work around until root cause can be fixed:

richarvey/nginx-php-fpm:1.10.3

Latest version is 1.10.4 which breaks PGUI and was updated yesterday (my previous post with error log is awaiting approval to display at this time)
 
Last edited:
  • Like
Reactions: 1 users

tylercc

Citizen
Original poster
Aug 25, 2020
6
0
downgrading to 1.10.3 worked, I also had to change the container port from port 80 to port 8555 and that seemed to fix the issue. Still unable to get Traefik to work even following the countless posts on the form.
 

Edrock200

MVP
Staff
Nov 17, 2019
744
265
Yep, fixed here too. Nice find razzamatazm! Whats the issue you are having with traefik?

For those in the same boat, go to portainer, open pgui, click duplicate edit, paste in the image mentioned by razzamatazm :
richarvey/nginx-php-fpm:1.10.3

Click deploy.
 
  • Like
Reactions: 2 users

tylercc

Citizen
Original poster
Aug 25, 2020
6
0
It just fails, not sure if i'm supposed to be using the domain registrar (NameCheap) or hosting (DigitalOcean) api key. Also, the build worked great for a few hours. Now, it stopped moving files from the download folder, and if i move them to the moved folder manually they don't properly rename or add the additional subfolders, ugh...
 

Pierceizfierce

Citizen
Aug 3, 2020
7
0
Having a similar issue with traefik... I built a server and it worked... I had to rebuild the server and now traefik wont deploy properly. every app is reachable by domain name but I cant get traefik to deploy properly. I even tried to get another domain and duplicate all sites over to the new one but still nothing. since I cant get it to deply I cant use Google Oauth
 

tylercc

Citizen
Original poster
Aug 25, 2020
6
0
Hey sorry for the delay, I never got an alert on the response. It s hows the dns is incorrect. I've searched everywhere I could think of and can't figure out what is supposed to point where
 

tylercc

Citizen
Original poster
Aug 25, 2020
6
0
Sorry for the long delay, I finally got a chance to sit down and work on this. So I managed to fix it. I pointed my domain to CloudFlare and set the Traefik domain settings to NameCheap. After a few hours Traefik is now working.
 

tylercc

Citizen
Original poster
Aug 25, 2020
6
0
I pointed my domain to CloudFlare and set the Traefik domain settings to NameCheap. After a few hours Traefik is now working. <==== This fixed the Traefik issue

For those in the same boat, go to portainer, open pgui, click duplicate edit, paste in the image mentioned by razzamatazm :
richarvey/nginx-php-fpm:1.10.3 <====== This fixed the PGUI issue
 

Pierceizfierce

Citizen
Aug 3, 2020
7
0
Sorry for the delay... I reinstalled PG and for some reason it just started working.... there were no errors in the log though. Not sure what the fix was....
 

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending