Discussion Ports remain assigned to old docker app

timmeh

Senior Member
Original poster
Local time
11:11 PM
Feb 14, 2019
111
24
PG Version
Current
Server Type
Remote - Dedicated Server
Hi all,

I ran two instances (different versions for testing reasons) if the same app at the same time in separate docks.

I have deleted the one I did not want and have the other running. However, it is not able to make use of one of the ports as these are still (seemingly) assigned to the old app (which I must have loaded first?).

Steps I have taken:
- deleted the conflicting docker app
- deleted and reinstalled the current docker app
- redeployed traefik
- Sudo reboot

Any other Suggestions would be appreciated as I’m all out of ideas :)
TIA
TIMMEH!!
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Local time
6:11 PM
Jan 17, 2018
4,798
1,846
have you tried a reboot? i know it sounds stupid, but i ran into this problem in testing before. docker would for some reason block the current port even though deleted and using another container. it's rare, but seen it.
 

timmeh

Senior Member
Original poster
Local time
11:11 PM
Feb 14, 2019
111
24
I tried a reboot which didn't initially solve it, but after reinstalling the app it somehow sorted itself out... was all very odd but working again now.
And, to make matters worse, the reboot corrupted my plex database 🤦‍♂️ ... DOH!
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.


Maintenance Donations

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending