Discussion - Possible bug in pgmove.sh | PlexGuide.com

Discussion Possible bug in pgmove.sh

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

beats

Active
Original poster
Staff
Oct 10, 2018
36
23
Hi
I have noticed PGMOVE does not appear to be removing empty directories in the latest version.

The latest commit changed to to:
Bash:
find "{{hdpath}}/move/*" -type d -mmin +2 -empty -exec rm -rf {} \;
Now if I run it without the -exec to test you get:
Code:
find: ‘/mnt/move/*’: No such file or directory
I need to have a gander at find switches to see how to fix it but I thought I would report it before going to bed.

Cheers
 

captngimpy

Experienced+
Staff
Mar 14, 2018
112
32
I believe it has to do with the "{{hdpath}}/move/*" adding in the *. Try testing with the * removed and see if that works.
 
M

MrDoob

Guest
From :

Bash:
find "{{hdpath}}/move/*" -type d -mmin +2 -empty -exec rm -rf {} \;
To

Bash:
find "{{hdpath}}/move/" -type d -mmin +2 -empty -exec rm -rf {} \;
The " * " is wrong.
Remove it :)

after removing the *

Stop first the service ; the edit the file .
then start the service .

Dont edit first the file and restart the service .

You must stop the service first , if you dont do it, you have the service double running. This made fails .
 
  • Like
Reactions: 1 user

captngimpy

Experienced+
Staff
Mar 14, 2018
112
32
Well thats good info to know! I have been editing then using either service pgblitz restart or stop then start.

Thanks
 

beats

Active
Original poster
Staff
Oct 10, 2018
36
23
Thanks yeah I thought the * was the problem, I was just heading to bed when I spotted it and I was too tired to boot a vm and test.
 
  • Like
Reactions: 1 user

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending