Discussion rclone.conf is identical ... but I can't decrypt!

Assists Greatly with Development Costs

RiCH

Full Member
Original poster
Local time
7:12 AM
Jun 29, 2019
37
2
PG Version
8.6.5
Mount Type
Blitz Encrypted
Server Type
Other
Got 8.6.5 up and running and everything works ... all green lights on the PGUi (y)

/mnt/move --> unionfs --> Team Drive is working fine. Files move fast and appear in my Google Drive almost instantly (y)(y)

Then the fun stops ... because I can't decrypt them!

The rclone config file is at /root/.config/rclone/rclone.conf and is EXACTLY the same as the one which works fine with my local rclone and with rclone browser. Re-checked the passwords using rclone edit and everything is identical.

[sgdrive]
type = drive
client_id = X
client_secret = X
scope = drive
token = X
team_drive = X

[sgdrivecrypt]
type = crypt
remote = sgdrive:/encrypt
filename_encryption = standard
directory_name_encryption = true
password = X
password2 = X

Anyone know what I'm doing wrong?
 
T

TheShadow

Guest
Yes, that's not the config location uses

/opt/appdata/plexguide/rclone.conf
 

RiCH

Full Member
Original poster
Local time
7:12 AM
Jun 29, 2019
37
2
Thanks

I noticed that PGBlitz likes to be installed as root, but run as a sudo user.

When you run as root, rclone always looks to /root/.config/rclone/rclone.conf ... which doesn't exist
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Members online

Maintenance Donations

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending