Tautulli broken?

TFArchive

Junior Member
Original poster
Local time
6:19 PM
Aug 24, 2018
11
8
So it seems my Tautulli updated a few hours ago and now it is showing bad gateway when I try to access it. It seems to be broken on all 3 of my pgblitz installs so I think it's a bad docker image.

Is there a way to revert the image or should just wait for them to push a fixed image?

Thanks
 

Zippy

Senior Member
Staff
Local time
5:19 PM
Feb 22, 2018
123
63
Having the same issue, looked in the logs and found something with this

pytz.exceptions.UnknownTimeZoneError: 'Can not find any timezone configuration'

But it's just broken. Best to probably wait for a fixed image.
 
  • Like
Reactions: DeadPool

loa92

Full Member
Donor
Local time
3:19 PM
Aug 31, 2018
28
6
Agreed. Redeploying did not resolve it for me either. Same error in longs.
 
  • Like
Reactions: Zippy

Zippy

Senior Member
Staff
Local time
5:19 PM
Feb 22, 2018
123
63
I would have thought linuxserver.io would do some type of auto testing before a deployment. Guess not, or it just got through. At least it wasn't the plex container that's broken ;)
 

Qlogic

Senior Member
Local time
6:19 PM
Feb 24, 2018
153
23
I had the same problem, to fix it i did the following

edit the container and then create a environment variable

name = TZ
value = your time zone ie mine is America/Toronto

then deploy
 

Zippy

Senior Member
Staff
Local time
5:19 PM
Feb 22, 2018
123
63
Worked! Awesome. Wonder why they would push an update that would need you to change your deploy command or add a variable.
 

essg88

Full Member
Donor
Local time
6:19 PM
Apr 10, 2018
25
4
I wish I had checked here prior to uninstalling everything and driving myself crazy!

Welp guess I’m reconfiguring everything.
 

turner123

Respected Member
Donor
Local time
11:19 PM
Nov 26, 2018
77
32
I didnt know i had a issue until i read the thread, so i check and turns out i did, so was fixed from the post above by @Qlogic
 
  • Like
Reactions: MrDoob

Goofyguf

Junior Member
Local time
12:19 AM
Jun 5, 2018
6
2
I'm very new to linux, so have no idea where to edit this - iv'e tried to add env. via. in the portainer website, and tried many different timezone, but i'm just getting "bad gateway" everytime i try to access Tautulli.

Anyone care to elaborate exactly where to apply this fix? :)

In the log for Tautulli in the portainer it states:
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.

[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.

[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...

[fix-attrs.d] done.

[cont-init.d] executing container initialization scripts...

[cont-init.d] 10-adduser: executing...


-------------------------------------

_ ()

| | ___ _ __

| | / __| | | / \

| | \__ \ | | | () |

|_| |___/ |_| \__/



Brought to you by linuxserver.io

We gratefully accept donations at:


-------------------------------------

GID/UID

-------------------------------------


User uid: 1000

User gid: 1000

-------------------------------------


[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.

[cont-init.d] 30-config: executing...
 

Zippy

Senior Member
Staff
Local time
5:19 PM
Feb 22, 2018
123
63

Goofyguf

Junior Member
Local time
12:19 AM
Jun 5, 2018
6
2
@zippy thank you for your answer, i followed your guide, and still no luck.

3171

And when i open my URL for tautulli.mydomain.org - it just give me bad gateway.
Making a tunnel via. putty redirecting port 8181 to my local, give me page not found.
Trying with my servers IP adress instead of domain, also give med page not found :-(

EDIT
Never mind, it just took ages for the webinterface/container to be alive :)
Thank you for your help.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Zippy and Sejrup

hooper

Legendary Member
Staff
Donor
Local time
3:19 PM
Aug 1, 2018
310
115
Will this be fixed in the PG core apps config? or do we need to just apply the manual fix?
 

msniper

Junior Member
Local time
9:49 AM
Aug 21, 2018
6
1

Admin9705

Administrator
Project Manager
Local time
6:19 PM
Jan 17, 2018
4,759
1,807
ya just do a pull request; compare across forks; select our version and do a request :D . i have to head to work, so don't have time; but anyone can send.

And yep, the purpose of the personal fork! To fix and send things back and well, you can go crazy and break everything on your fork :D
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Similar threads


Staff online

Maintenance Donations

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending