Discussion - Traefik breaks after reboot | PlexGuide.com

Discussion Traefik breaks after reboot

  • Stop using Chrome! Download the Brave Browser via >>> [Brave.com]
    It's a forked version of Chrome with native ad-blockers and Google's spyware stripped out! Download for Mac, Windows, Android, and Linux!
Welcome to the PlexGuide.com
Serving the Community since 2016!
Register Now

kamos69

PG 2nd Lieutenant
Original poster
Donor
Apr 22, 2018
131
71
This started today. I use Traefik with Cloudflare. Whenever I reboot, I cannot access portainer or any other site on the server and I see this error when do "sudo pgblitz":

Code:
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
⛔  Emergency & Warning Log Generator | Visit - http://emlog.pgblitz.com
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
NOTE: This can be turned [On] or Off in Settings!

1. Warning: Apps Cannot Be Accessed! Ports are Closed & Traefik is not enabled! Either deploy traefik or open your ports (which is worst for security)

Acknowledge Info | Press [ENTER]
I've just deployed on a new server and the same thing is happening on that one. I have to redeploy Traefik to get it working again.

Is there any way I can check why this is happening? It'
 

kamos69

PG 2nd Lieutenant
Original poster
Donor
Apr 22, 2018
131
71
What is in the Traefik log in Portainer?
This is all I'm seeing:

Code:
time="2019-05-15T10:42:01+02:00" level=error msg="vulcand/oxy/forward/websocket: Error when copying from client to backend: websocket: close 1006 (abnormal closure): unexpected EOF"
 

kamos69

PG 2nd Lieutenant
Original poster
Donor
Apr 22, 2018
131
71
Just some context, in case it helps. I am on a temp ban from Google. Getting Error 429: Rate Limit Exceeded, rateLimitExceeded for all requests. And for some reason Watchtower is broken as well, getting the following error when I try to re-install:

Code:
TASK [Pull Stored Data] ********************************************************
Wednesday 15 May 2019  10:07:34 +0200 (0:00:00.052)       0:00:00.052 *********
fatal: [127.0.0.1]: FAILED! => {"changed": true, "cmd": "cat /tmp/watchtower.set", "delta": "0:00:00.001357", "end": "2019-05-15 10:07:34.131981", "msg": "non-zero return code", "rc": 1, "start": "2019-05-15 10:07:34.130624", "stderr": "cat: /tmp/watchtower.set: No such file or directory", "stderr_lines": ["cat: /tmp/watchtower.set: No such file or directory"], "stdout": "", "stdout_lines": []}
        to retry, use: --limit @/opt/coreapps/apps/watchtower.retry

PLAY RECAP *********************************************************************
127.0.0.1                  : ok=0    changed=0    unreachable=0    failed=1
I'm hoping all of this is related to the google issue.
 

Sejrup

PG Sergeant Major
Jan 11, 2019
91
32
Yeah might be. I haven't seen above entries in the log before, so no help from here :-(
 

Admin9705

Administrator
Project Manager
Jan 17, 2018
5,078
2,032
Those are not. Nothing has changed for treafik or watchtower. You should have a second test domain and a test box. Hetzner cloud is a good way to go to test on the cheap.
 

kamos69

PG 2nd Lieutenant
Original poster
Donor
Apr 22, 2018
131
71
OK. Traefik is working again but watchtower is now broken. I'll log a separate thread for that. Please close this one.
 

timmeh

PG 2nd Lieutenant
Feb 14, 2019
128
28
I’ve started having this problem as well. What solved it for you guys? How can I see whether I’ve had an API van?
 

Recommend NewsGroups

      Up To a 58% Discount!

Trending